nyår

Jul ”akutsituation”

Foto Jonas Lundberg

Foto Carina Olander
Hej igen! Fick ett mejl från en a Sveriges största tidningar. De saknar ett julreportage till årets julutgåva. Finns det någon som vill ställa upp i ett julreportage som måste göras i september. Jag hjälper absolut till med styling,blommor och dyl. Kan få tag på både hyacinter och granris!
Mejla mig bilder om du har ett rustikt, lantligt, personligt hem!
Så presenterar jag bilderna från tidningen för att se om det är vad de söker!

Ps. båda hemmen ovan är fotade i September respektive Augusti!

Ha det så gott/Anna

6 Comments

 • Anonym

  Ur led är tiden…:-)
  Om du vill får du gärna komma hit och använda mitt kök och mat/vardagsrum samt uteplats! Sedan du och Carina var här så har köksön kommit på plats (den blev verkligen rustik med 6 cm betongskiva!) och en enorm altan är byggd längs hela huset. Matplatsen har blivit lite lantligare med en gammal skavd kökssoffa också, börjar bli mysigt nu!
  Titta in hos mig och säg till om du vill att jag skall maila dig några fler bilder!
  Kram Susanne

 • Välkommen Hem!

  Hej söta Anna!
  Gud så duktig du är!! Inspireras ofta av dina vackra bilder, njuter varje gång!
  Kika gärna in hos mig, kanske hittar du nåt av intresse?…
  Kök, badrum, ute? Vad vet jag.
  Kram och önskar dig en trevlig kväll!
  Judita

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »