hall

Gilla läget..

Alltså, jag är helt klart en person som gillar alla årstider.
 Hösten är lovely med svampplockning, varma tröjor, tända ljus
 och sprakande brasa!
Pausar från jobbet en stund och kikar på gamla bilder från vårt hem. Åh, vad jag den där lite brända brun orange färgen. Väska, skinnkappa,stövlar är loppisfynd, och är storfavoriter här. Inser oxå att jag vill piffa upp hemmet lite. Ta in lite höst och släppa taget om sommaren. Är så glad för att jag fick en vecka i solen med mannen, underbara minnen att tänka på när man kurar i soffan i ljuslågans sken!
Fick ett sms från en härlig tjej som jag gjort reportage hos. Hon hade gjort ett inlägg om när jag var där och gjorde reportage.Här kan ni se det! Ett superfint och inspirerande hem..
Vill bara passa på att tacka för alla fina tips om julhem. Tack tack. Har bokat ett par stycken, men tar tacksamt emot fler tips. Gärna tips på fina hem, badrum, kök före/efter bilder är alltid populärt hos tidningarna!
Mejla gärna ett par bilder till anna.bjorkliden@gmail.com
På fredag åker Carina och jag med julgran på takräcket till Stockholm!Och vi får väl ta och lyssna på julmusik för att komma i stämning, hi hi! Det ska bli toppenkul.
God Jul och ha det så bra/Anna!
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriella

Åh så fint det ser ut! Härliga kulörer!=)

Clary

Din hall är jätte fin snor nog några idéer till mitt vardagsrum … Titta gärna in hos mig …. Där finns lite för och efterbilder …. Vi har gjort om en miljö som nästan alltid ser likadana ut …. Det är lager och återbrukskänsla på inredningen …. Vi tycker att vi gett den attityd … Lycka till och god jul i Stockholm … Kram farmorannasarv

Min lantliga dröm

Den där cognacsfärgen är min favorit med:) På skinnväskor och skor och passar så otroligt bra på hösten men även på våren. Lycka till med julen å granen på taket, vi andra får vänta en stund 🙂

Ha det gott!
Kram Ulrika

Lill Nohr

Å for ett nydelig skap! Heller mer og mer over til sort… Fine bilder! klem lille meg

Bodil Brink Morse

Vackra bilder!
Ha en fin dag!
Kram från andra sidan plurret.

Elin / Draumesidene

Vakkert hos deg!

klem,
e 🙂

Translate »