vardagsrum

in my livingroom..

I dag regnar det om vartannat. Men just nu lyser solen!
Tack för alla fina kommentare. De värmer verkligen, kul att ni gillar min blogg och mitt hem. 
Jag har fått många kommentarer på sistone, där jag får tack för att jag visar billiga saker/lösningar! Jätte kul att ni gillar det. Det är lite så som det är med mitt liv. Jag gillar när man kan komma på egna billiga lösningar. Hitta billiga fina lampskärmnar och dyl. Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Gekås, de har så mycket fint till hemmet. Alla lampor i vardagsrummet är köpte där, urbilligt!
Nu är det dags för lunch och jag ska ut på nätet och googla på LCHF frallor, vill gärna ha det till trattkantarellsoppan som står i kylskåpet och väntar på att bli uppäten!
Ps. Som det ser ut nu åker Carina och jag till Umeå i december /januari nån gång. Carina har fått in ett jätte fint hem där. Jag tar tacksamt emot fler hem i Umeå trakten. Gärna som julhem..
 
Ha det så gott/Anna

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »