övrigt

DIY..

Just nu har jag inga pågående projekt. Utan nu ser jag gärna tillbaka på saker,
 som vi har fixat under årens lopp!
Skåpet i matrummet var en sån där lyckoträff. Har under flera år haft en bild urriven ur en gammal inredningstidning som vision om ett skåp som jag skulle vilja ha. Insåg att jag inte skulle ha råd att köpa ett liknande på en antikaffär. Då kom jag på att min morfar nog skulle kunna bygga ett skåp till mig. Sagt och gjort jag ritade upp hur jag ville ha skåpet och han snickrade ihop det!
Stolen med pälsdynan är också en riktig lyckoträff. Köpte tyget av min goa vän Carina när hon hade loppis vid ett tillfälle. Jag har alltid velat ha fårfällar, men har tyvärr inte haft råd. Kom på att jag kunde klippa sönder tyget nu har jag fårfällar lite här o var!
Lampan i hallen var tidigare guldfärgad. Jag kände att jag ville ha en svart, men hade inte heller råd att klicka hem någon lampfot då. Då var det svartfärgen som räddad mina inredningslustar!
Kika nu in till fabriken och se de andras kreativa uppfinningar!
Ha det så gott/Anna!

23 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »