nyår

I stan..

Tillbringade lördagskvällen och söndagsförmiddag i Göteborg, tillsammans med några trevliga bloggtjejor !
Det blev hysteriskt kul när vi upptäckte att vi inte satt på rätt restaurang! Hur man kan missa det kan man undra .. Ler;)
Jo, jag hade bokat bord på Yaki -da! Men vi hamnade på Jaki på trädgården! Alla var vi övertygade om att det var där vi skulle äta! När vi sitter där ringer det på min telefon, det var Tobias på Yaki – da! Som undrade var vi var! Vi sitter ju här sa ja! Han bara, var! Jag svarade vi sitter här nere med utsikt över växthuset! Va, sa han! Ja i trädgården sa jag! Han bara, okej ni är på fel ställe! Fy, va pinsamt det var! Han var supergullig och vi fick behålla vårt bord och komma och käka desserten där!
Oj,vad vi skrattade åt det!
Yaki – da var så snyggt, ett toppenstäle! Men dessvärre var det kass dansmusik! Hade sett fram emot tung house, men det hade hiphop, nja ingen vidare puls i det! Men ja och några tjejor dansade så gott det gick !

Mitt hotel låg faktisk alldeles intill så det var kanon! Bodde på Mornington stravaganza på avenyn!

Efter denna kvällen funderar jag starkt på att ordna en clubrunda! Finns det fler än jag som älskar o dansa så hojta till så träffas vi och dansar, yeah !!
(bilder från instagram @truelsen)

Ha det fint i dag/Anna!

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »