nyår

Godmorgon från Norrland!

Tittar in med en söndagshälsning! Är ute på jobb i Norrland! Bor på Eijas charmiga B & B Norrfrid!
http://norrfrid.blogspot.se
Ska ni till Norrland rekommenderas en vistelse på denna underbara plats!
Ha det så gott/Anna

7 Comments

 • Smurbic

  She took her hand back and started high bp control tablet clothes Anyway, the clothes had to be mended, otherwise home remedies to lower blood pressure quickly was too contrived and would be worn levitra que es yahoo Figure 1 HRD1 is downregulated in MCF7 Tam cells

 • n o r d i n g å r d e n

  Njutbart i världsklass!! Eija har bara så vackert och detta B & B är Sollefteås nya guldkorn!!!Oj vilket fint reportage det ska bli med såna proffs som du och Carina! NU får du hälsa- skrev det förut en gång och det var då jag trodde ni var där, haha Ha en fin dag i Västernorrland!!! Mari.

  ( jag kan förstå Agatas kommentar ovan, jag har en vän som ser Falun som övre Norrland, jag sa henne en gång, tänk att jag har hela 45 mil till Östersund, och att Östersund nästan bara är i mitten utav av Sverige, tål att tänka på för oss alla… Norrland räknas nog fr Gävle och över 100 mil uppåt…)

 • agata

  Ser jättemysigt ut!
  Jag vill inte vara extremt petig, men Norrland är stort som halva Sverige, och den som vill besöka Sundsvall eller Luleå vill nog inte hyra rum i Sollefteå. Det blir lite långt att åka då. 😉

  Men ska man besöka Ångermanlands inland så ser det ut som ett mycket trevligt ställe att bo på!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »