nyår

Det här med att kroppshyddan minskar!

När man går ner i vikt så inträffar det ökända ”racerbilsfenomenet” man får liksom en kick och känner sig oövervinnelig ! En skön känsla och en go utdelning av att man varit ståndaktig och hållt kvar sitt löfte till sig själv om att gå ner i vikt!

Med Lchf så lever jag livet!ingen mer viktkamp, kaloriräkning och jojobantning!
Vilken grym livsstil, jag älskar ju sallad, grönsaker och ost! Lite kött och fett på det så har man ju grymma måltider!

Fotograferingen gick bra igår! En super trevlig och duktig fotograf som heter Klas Sjöberg, kom med sin Hasselbladare, blixtar och paraplyer, vilket var tur för solen hade gått ner! Jag smilade och poserade i två timmar, och nu hoppas jag att redigerarna väljer de medt fördelaktigaste bilderna!Återkommer om kort om vilken dag artikeln kommer ut, kan va så att den kommer redan på fredag!

Nu när man har gått ner i vikt så är det så kul att köpa sådana där kläder man inte har kunnat ha på ett tag! Har beställt kläder i favvofärgen från Nelly.com och Veromoda.se

Bjuder även på en grymme låt som man kan känna igen sig i!

Ps: Det är aldrig för sent att ta tag i sin vikt! Släpp de misslyckade försöken och satsa all in! Känner du dig ensam och villrådig. Sök dig till lchf forum, där finns stöd och information!
Du kan kika in på sidor som
Kostdoktorn,  
56 kilo
Anna Hallèn

Ha en fin dag/Anna

17 Comments

 • Drömmen om Villa Grönskog

  Hej Anna!
  Vilken inspirationskälla du är, på flera sätt.
  Ser fram emot att läsa om dej i Expressen.
  Är också supernöjd med lchf, fast min nedgång verkar ha stannat av lite,
  så känner jag mej ändå smalare.
  Allt gott
  kram Anette

  • Anna Truelsen

   Hej! Tack snälla, det var roligt att hörs!

   Min vikt har stått still många gånger !
   Men jag har nollat, kört periodisk fasta , ätit mer fett, uteslutit mejeriprodukter! På så sätt har jag kickar igång viktnedgången!

 • MammaElva

  Fick faktiskt en del pepp från dig att börja med lchf och har nu gått ned nästan 6 kilo på två månader. Jag har fortfarande lååångt kvar till målvikten men det är första gången som det faktiskt händer saker utan att jag känner att jag svälter mig. Tack för superfin inspiration!

  Och den där tröjan med korset har jag i grått. Supersnygg och superskön! Min nya favorit 🙂

  Ha en fin tisdag! Kram

 • pilotfrun

  Superfina kläder! Ja, det måste vara skönt att kunna klä sig i sådant som man verkligen vill klä sig i. Och det är ju alltid roligare att handla kläder när man är nöjd med sin kropp:) Varifrån kommer förresten de aprikosabyxorna med dragkedja bak? Superfina!
  Kram
  Rebecca

  • Anna Truelsen

   Ja det är grymt gott! Planen är ju att krympa 7-9 kilo till så till nästa vår blir det förhoppningsvis nya kläder med!
   De byxorna har jag beställt från Nelly.com
   Tror det var pieces
   Kram

 • Anonym

  You go girl! Vilket härligt pepp jag fick nu. Som glutenintolerant äter jag mycket lchf men och det är ett jäkla stort men som jag får ta tag i och det är glass och/eller choklad på lördagarna. Nu baske mig…
  Kram Maria

 • Tess

  Åh! Jag började ju men lchf häromdagen och jisses vad gott jag äter. Tidigare har jag alltid tyckt att alla "boktavsdieter" låtit så himla himla jobbiga. Av någon anledning fick jag för mig att googla just lchf och vips var jag såld. Man får ju äta precis allt det jag egentligen VILL äta men som jag alltid känt lite skamkänslor över. Grejen är den att jag vill mest gå ner några trivselkilon och nu inser jag att lchf inte skall ses som nån diet över huvudtaget utan för mig är det rätt och slätt en livsstil. Jag har alltid sagt att "jag kan aldrig följa något som ber mig välja bort något"… men det är ju exakt det jag gjort i alla år. VALT BORT hur mycket som helst ju! Jag är så himla himla pepp och mår prima! Du är en inspiration! Tack! Kram

  • Anna Truelsen

   åh, va härligt Tess. vad glad jag blir över att höra detta.
   LCHF är en livsstil som man kan gå ner i vikt av! Det är fantastiskt, en go livsstil tillomed!!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »