nyår

Vinn ett blomsterbud!

VINN blombud från Euroflorist till Mors dag!
 
Var med och tävla om ett glädjande blombud till Mors dag! Tävla genom att kommentera detta inlägg med motivering till varför du vill vinna Mors dag blommor !(Glöm inte dina kontaktuppgifter!)
 Blombudets värde: 400 kr

Tävlingen pågår  f r o m den 5 maj t o m den 12 maj 2013. 
Bästa motiveringen utses av representanter från mig och Euroflorist.
 Vinnaren publiceras på bloggen den 13 maj.
Inlägg i samarbete med Euroflorist!

19 Comments

 • Anonym

  Helena i Uppsala
  Mamma, 84, börjar försvinna in i glömskans dimmor. Men ögonblickets glädje, som en färgglad blombukett levererad hem till dörren, kan hon fortfarande njuta av.

  (Jag kollar imorgon om vi varit lyckosamma.)

 • Fräknis

  Älskar blommor!
  Vill ge buketten till mig själv. Älskar min man och våra tre ungar. Men när det gäller uppvaktning så är nog min man ev. sämst i Sverige på det. Efter 9 år som mor så har det inte uppmärksammats hahaha. Kanske dax i år. Håller tummarna!
  malin.mi@hotmail.com

 • Anonym

  Min mamma har utstått så många sjukdomar, operationer och mediciner. Ändå kommer bara nya saker som gör henne sjukare. Igår trodde vi att hon fått en stroke och satt hela natten på akuten. Det var ingen stroke – som tur var – men vad det var vet de inte än. Jag var så rädd. Min älskade mamma har betytt så mycket för mig, hon var den enda jag kunde lita på under hela min uppväxt. Hon har utstått så mycket mer än vad en människa ska behöva under en livstid och jag gissar att hon inte är klar än.
  Det skulle vara fantastiskt att få ge henne en vacker bukett på mors dag. Denna fantastiska människa förtjänar ett riktigt uppvaktande för trots sjukdomar och andra saker har hon alltid gjort sitt bästa och varit världens bästa mamma!
  Maria Strömberg
  Pussgurka___@hotmail.com

 • Anonym

  Jag skulle vilja skicka en vacker bukett till min mamma dom bor 55 mil bort. Hon har haft/har en svacka jobbmässigt och det skulle vara roligt att muntra upp henne med lite lyx i vardagen och ge henne ny kraft // Med vänlig hälsning, Camilla
  glamcam@hotmail.com

 • Olivia

  Hej vilken fin tävling!
  Jag önskade att alla mammor kunde få en bukett med blommor och extra kärlek för allt det dem gör för oss! (: Men när inte det går så tänker jag givetvis på min egen mor!

  Jag har flyttat ifrån min mamma för studier till norr eftersom det skiljer cirka 120 mil i mellan oss så skulle jag önska mig att få skicka henne en fin bukett, det är hon värd!
  Efter snart tre månader ifrån varandra så kul en sådan överaskning kännas extra kul!

  Önskar dig en trevlig kväll och tack för en härlig blogg! Kommer och hälsar på i sommar (:

  olivia.carlsson@outlook.com

 • Anonym

  Min älskade lillasyster är mamma till två små busiga pojkar och har en blivande bebis i magen! Hon är fantastisk med sina barn och har ett otroligt tålamod! Eftersom hon bor långt ifrån övriga familjemedlemmar har hon sällan hjälp med att ta hand om barnen, jag tror hon skulle bli jätteglad över lite uppskattning i form av blommor! Håller tummar och tår för min älskade lillasyster!
  mvh Katarina

  katarinaaronsson@hotmail.com

 • Anonym

  Jag vill ge dessa blommor till min lilla rara svärmor, snart 92 år! Hon är liten som en teskedsgumma och har en fantastisk energi. Hon har tappat talet pga afasi. Hon blir så glad när hon får blommor. Då skinder hon som solen! :o) Hon fick aldrig föda några egna barn. Men har varit som den bästa av mammor till sina adoptivbarn.

  Min mailadress är:

  mittidyllien@gmail.com

  Sol över din dag!
  Önskar
  Jag!

 • Nellie

  Åh, vilken bra tävling! Vill ge min mamma en riktigt fin bukett eftersom detta året inte varit så roligt för henne. Och nu kämpar hon på med rehabilitering och värk efter en omfattande operation. Självklart trött men glad ändå är hon, och alltid mån om att barn och barnbarn ska ha det bra!

 • Mickan

  Är inte anonym alls 🙂 gick inte kommentera med något annat :/ michaela på kostologik (info@kostologik.se) http://www.lchfklubben.se/kostologik
  Jag skulle vilja att min otroligt vackra mormor fick ett blomsterbud! Av olika anledningar så har hon landat med uppgiften att uppfostra mig och min syster, samtidigt som hon lyckats med två jobb, morfar och alla våra fritidsaktiviteter så har hon alltid funnits där i vått och torrt och varit den mamma vi aldrig hade. Nu är mormor till åren och jag det är vår tur att hjälps och förgylla hennes liv så som hon gjort vårt! En stor blomsterbukett vet jag skulle överraska henne och förgylla hennes nu tyvärr inne-sittande pensionärsliv ❤

 • Blåbärs och smultronstället

  En fin tävling som jag gärna vill vara med i.

  Alla mammor är värda en vacker bukett och varför just min mamma ska få en är att hon alltid ställer upp och är så omtänksam. Hon är nu 69 år och varit änka i 20 år, en väldigt ung änka. Trots det och värk, psoriasis m.m…så orkar hon kämpa med mig med sjukdomar och operationer. När jag fick bröstcancer 2008 så stöttade hon mig och min familj väldigt mycket. Hon földe med på cellgiftbehandlingar, strålning m.m.

  Hon är den bästa mamma man kan ha som alltid tänker på mig och är orolig när jag varit sjuk en hel del.

  Hoppas så att få överraska henne med detta!
  Varma kramar Susanne
  susannesmultron@live.se

 • Sofi

  Hej!

  Jag har helt enkelt en fantastisk mamma som är värd att uppmärksammas! Hon är en sån mamma som alla borde ha, en mamma som ställer upp på alla sätt och vis, en mamma som sätter sin dotters behov före sina egna, en mamma som älskar sitt barn över allt annat, en mamma som står mig så nära och som jag är otroligt tacksam över att ha. Hon är värd en stor fin bukett med blommor!

  Ha det gott!

  Kram Sofi

  sofishusdrommar@hotmail.com

 • mia

  my mother is just a "bigger Little girl" underbara rader som jag läst i en inrednings bok. Precis så är min mamma, ibland blir jag galen på henne, att hon aldrig blir "riktigt" vuxen…hon hittar på, hon är busig, hon är sprallig och väldigt levnadglad och har en massa tokiga planer för framtiden. Min lilla mamma, som snart fyller 73år.

  I love you/

  Mia

 • mitt hjärtas fröjd å glädje

  Vilken fin utlottning!
  Jag skulle ge det till min fina mamma som alltid ställer upp för sina 3 barn och särskilt för mig som haft en lång sjukskrivning bakom mig. Man tänker inte på att det som är jobbigt för en själv och som man pratar av sig med sin mamma, faktiskt gör ont även i henne. Så efter att ha funnits där i jobbiga stunder så vill jag kunna glädja henne lite efter allt:)
  Kramar jennie

 • Lantligt i smultronbacken

  Ohh, jag har väntat och strävat i över tio år på att få bli mamma. Idag är jag det, till den lilla underbaraste från landet långt borta. Strävan och väntan har varit lång och otroligt jobbig. Nu vill jag verkligen vara med om en härlig morsdag, det är jag värd.

  Kram Teres

 • Jennys Vita Villervalla

  Jag är stolt, ensamstående mamma till tre FANTASTISKA ungdomar.
  Livet har inte alltid varit snällt mot oss, men jag får ofta bekräftat av mina älskade tre, Matilda 28, Morris 20, och Wilma 18, att jag är en älskad mamma.
  Och när folk i min omgivning ger mig credit för att jag har så fina ungdomar – ja, då suger jag åt mig äran lite, någon slags form av "kvitto" på att jag har varit och är en bra (ensamstående) mamma. ❤
  Sååå, blomsterbudet skulle jag lyxa till det, och ge till mig själv.
  Kram
  Jenny

 • Anonym

  Hej jag kan bara konstatera att jag knappt kvalar in. Jag har en underbar sambo och en bedårande dotter. Bara det. Min pappa är borta sen många år. Min mamma gick bort för två år sen. Min alldeles fantastiska moster gör som hon brukar. Ställer upp som "mamma" och "mormor", med bravur dessutom. Skulle gärna förära henne en bukett. Monika
  janjakobsson53@hotmail.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »