nyår

Här råder det plötsligt brist på utemöbler!

Helt plötsligt har vi fyra uteplatser att inreda. Ilands problem kan man verkligen tycka! Men nu har vi efter nära på fem år i huset kunnat förverkliga drömmen om altaner på utbyggnaderna med platta tak på vårt hus.

Vi får en liten och en stooooor takterrass! Den gamla terrassen, med vindruvor i taket har vi planer för. Ett bord  ska byggas av ett stålunderrede. Och helt plötsligt har vi en terrass nedanför vindruverterrassen. Vi lade nämligen singel närmast huset, för dräneringens skull, och utvecklade det hela till en hörna där vi kunde ha odlingslådor. Men när jag oljade vindruveterrassen, så kom 9 åringen och jag på, att varför inte ha en uteplats i gruset! Det kan bli hett under vindruvetaket, så varför inte.

Men de nybyggda terrasserna gapar tomma(en terrass är färdig). Jag vet inte hur jag ska inreda dem. Och vet inte alls vad vi har råd med i år. Men jag drömmer om en sådan här soffa att chilla i! Soffan på bilden heter Wisconsin och finns i olika färger och storlekar. Här kan du hitta soffan!

Inlägg i samarbete med Trademax


8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »