nyår

Att bygga ett platsbyggt skåp!

Stolar från furniturebox, bordet har jag haft ett par år, älskar det!!

Så skönt att ha ett skåp att förvara styling grejerna!

Nu händer det grejer! Ni ska veta att det är helt galet gott att äntligen ha ett fungerande kontor. Är så nöjd med vår förvandling av rummet i ladan. Aaaaaa, jag har ett kontor! Så skönt ska ni veta att byta köksbordet mot ett rum med stängd dörr, där jag får arbeta i lugn och ro trots att barnen kommer hem från skolan. Wow alltså. Tacksam är jag,så tacksam. Min pappa, och farbror och min man har hjälpt mig att förverkliga drömmen om ett kontor.

Här nedan kan ni se hur min pappa byggde ett platsbyggt skåp.( ursäkta kass kvalité på mobilbilderna)

Jag skriver ut material nedan så behöver ingen mejla och fråga.. ler;) 
sparar tid för både dig och mig!!

Allt byggmaterial kommer från byggmax. Bra och billigt! Tack vare min ”petiga” pappa så har vi fått tag på bra brädor som är raka, detta är viktigt!

Väggar, tak: Råspont;  har fått två strykningar av Jotun kvist och spärrgrunning
 Och en sista strykning gjordes med Lady  Supreme finish, matt- klassisk vit / Jotun

Golv: Massivt furugolv! Lutat en gång och oljat en gång med produkter från Jotun/ tre stjerner

Skåpet : har min pappa byggt av råspont. Vi måttanpassade skåpet efter de gamla fönstren som vi använde till dörrar! Färg; Jotun Lady  Supreme finish, matt, svart!

Kontoret är inte klart ännu,men nästa. Innerfönstrena blir förhoppningsvis klara på fredag. Då ska jag måla dem i två omgångar, sedan ska de glasas hos glasmästaren och sen ska jag lägga sista strykningen färg.

 Skrivbordet är inte färdigt. En mekanisk verkstad gör ett stålunderrede och min man gör skivan till det. Sen behövs lite mer piff, men vi tar en sak i sänder!!
Ha det så gott/Anna

21 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »