nyår

I dag funderar jag på tavlor..

Jag har så många idéer, ska bara ta tag i dem. Vill inreda mer med tavlor. 
Letar i mitt egna bildarkiv men även bilder i modetidningar, på hemsidor etc..
Ha det så gott/Anna

6 Comments

 • Ninelin

  God fortsättning Anna! Har lite att ta igen här och var. . . efter dagar av ledighet i sol och värme.
  (Fortfarande ledsen att jag inte blev vinnare av skåpet 😉

  Kram N

 • Johanna

  Jag funderar själv på tavlor just nu. Jag har två hela vita väggar att fylla nu när julpyntet åker ut! Det blir mestadels foton på familjen men vill gärna blanda med lite annat och det är där det blir svårt tycker jag. Hittar sällan något jag gillar…

  Lycka till med tavlorna!

  Kram Johanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »