nyår

Förr och nu..

Ja, det har hänt en del på de 2 1/2 åren som jag käkat LCHF. Från 90,5 till 72 kg. 
Jag slutade väga mig i maj och kommer att väga mig i november igen. Anledningen till att jag slutade väga mig beror till stor del på att jag sedan januari har styrketränat 4 dar i veckan.  Och när man bygger muskler så går man ofta upp i vikt. Då jag inte vill ha fokus på en siffra så tyckte jag det här vad det bästa alternativet.
Det som har hänt i år, är att jag har kunnat minska byx storlek från 40 till 38. Jag märker att fett procenten minskat och att kroppen blivit fastare. Så man kan säga att det går åt rätt håll!
Något som är väldigt positivt med träningen är att jag nästan inte längre har ont i kroppen. Tidigare fick jag ont i hela kroppen efter en dag i skrivbordsstolen. Mycket har jag även den ostiopatiska behandling att tacka för som jag har gått på de senaste månaderna. Har haft många låsningar, som har knäckts upp, och just nu gör jag ett träningsprogram med stretching fyra dar i veckan för att räta upp kroppen som varit sned i vänster sida.. Som sagt, det går framåt, min kropp börjar att bli reparerad, och det är väldigt skönt det.
Ha det så gott/Anna
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jamestolla

https://over-the-counter-drug.com/# over the counter oral thrush treatment

Home Bohemia

Ett stort GRATTIS och riktigt bra gjort. Du måste vara stolt över dig själv:D/Maria

Rost och rädisor

Bra jobbat! Du är en inspirationskälla på många sätt och lycka till även i fortsättningen!
Anette

Carolin

Fantastiskt! Jag behövde den peppen just nu, har gått upp två kilo på semestern och hade för många dessförinnan. Jag har av olika anledningar väldigt svårt att gå ner i vikt men superlätt att gå upp. Åt LCHF under ett halvår för något år sedan och gick då ner i vikt, men gick inte ner ett hekto efter två års träning och det gjorde mig så besviken, så det börjar bli dags att gå över till LCHF som ju varit det enda som funkat och som jag mått bra av, det är bara lite klurigare när man är vegeterian och inte har så mycket kött/protein att välja på, har dessutom en strulande galla/lever som inte tåler alla grönsaker så bra. Någon som har erfarenhet av LCHF som vegeterian?

Anonym

Men jösses vilket jobb du gjort!! Imponerande, men som tidigare så är det ändå insidan som gör DET…

Mys och hemtrevnad

Hej Anna! Nu tror jag det är dax för mig. Är uppe i 130 kg nu. Ber om kraft att orka…vore roligt att ses igen..kramis semlan

Chris

Hi Anna, congratulations on your hard work. I'm just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

I min smak

Vilken resa du gjort! Stort grattis till både hälsa och utseende!
Susanne

Blommiga Rutan

Oj! Det var fantastiskt bra jobbat! Vilken förändring! Msn ser knappast att det är samma tjej på bilderna!
Förstår att du mår bättre utan extra kilon. Story grattis !
Kram Anncathrine

Maijalinnea

Grattis. Styrketräning är effektiv. Jag har märkt det själv också. Tre gånger i veckan och lämnat från 7 kg obemärkt i ett år. Dessa bilder berättar mycket bra den förändring, som har hänt.

Hej bli så inspirerad när jag ser din resa…körde lchf förra sommaren o mådde sååå bra men kom tyvärr i de gamla rutinerna igen …jobbar som fritidsledare där godiset är lättillgängligt om man inte ha karaktär hrm….men så nu i kväll bestämde jag mig att nu j-kla i havet få det bli ändring…tack Anna för en inspirerande blogg både när det gäller inredning och att du dela med dig av din härliga viktresa kramelikram från Maja

Anonym

aivan ihana! vad fint…du får vara stolt av dej själv!!hälsn från finland!mvh Anette

Pia Gustafsson

Hälsosam förändring. Jag har återigen provat LC men äter inte så mycket fett, jo viss sorts fett och denna gången så lyckas jag. 6 kg neråt så skönt. Kul att du bjuder på dig själv så där, det sporrar nog en hel del att försöka. Kraaam Pia

kryska

Gratuluję, trzymam kciuki 🙂

Bokcaféet i byn

Hej! Vilken förändring! Du ser verkligen hälsosam ut! Grattis!!!
Hälsar Anna

Ævlebævle

Du ser fantastisk godt ud og er en stor inspirations kilde for mig, både med indretning og mad. jeg har også skiftet madvanerne til LCHF bla. efter at have fulgt med her på bloggen i et års tid, jeg har ikke fortrudt det et sekund.

soleillucie

Félicitations! You look amazing!
Lucie x

Translate »