nyår

Livingroom

För några månader sedan kom jag på att jag kunde inreda med kaktusar! Jag älskar blommor men är överkänslig mot dofter! Och är även känsliga för spröda växter med blad! De två senaste åren har jag inte behövt äta någon allergimedicin, åt medicin året runt tidigare! Men jag har inte riktigt vågat ta in växter, blommor ännu för jag känner mig avskräckt av alla symtom jag tidigare fått med ödem i ansiktet, och flera kortisonbehandlingar per år! Men jag ska prova lite försiktigt i höst! Har en känsla av att det är tack vare lchf kosten som jag är symtomfri! Många vittnar om att ha blivit av med sina allergiska besvär, sedan de lagt om kosten! Men för att återgå till kaktusar så inreder jag högt och lågt med dem! De skapar verkligen liv i inredningen! Bilder nedan från instagram!

Print/Desenio
Fårfäll/shepherd
Plexistol/furniturebox 
Lampa kluster/gloddesign
Ha det så gott/Anna

One Comment

  • Syster vit

    Ja riktigt snyggt faktiskt…kanske skulle jag prova. Jag tål heller inte starka dofter får ont i huvudet direkt och gamla höganäskrus har jag som inte varit framme på länge så tror jag ska hösta till det med någon kaktus. Tack för inspirationen 🙂
    Kram Liselott

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »