nyår

Vinn snyggelampan Nexus från Confident living.

I samarbete med företaget Confidentliving genomför jag en tävling. 
Där en person har möjlighet att vinna denna superfina golvlampa, 
som heter Nexus i valfritt utförande. Lampan tillverkas av Nordlux..
För att delta i tävlingen:
– Följ @confidentliving på Instagram.

– Välj ut en produkt ur Confident Living´s sortiment,
 och motivera i kommentarsfältet varför du gillar just den!

Skriv med din emailadress i inlägget, så blir det enklare för oss att kontakta vinnaren.

Tävlingen pågår mellan Tisdagen den 23 september till tisdagen den 30 september.

Vinnaren utses av Confident Living, och meddelas här på bloggen.

Lycka till!

23 Comments

 • Anonym

  Hejsan
  Efter att tittat genom sortimentet fastnade jag för soffan Professor. Precis den modell jag sökt efter och tillräckligt liten för att passa in i min nya lilla lgh. Flyttar för fjärde gången på ett och halvt år, trött, kräver mycket energi att omstrukturera bohaget så många gånger. Men en vacker lampa =) och underbar soffa, blir kanon i drömmarna.
  Mvh
  Christin
  ch.martensson@gmail.com

 • Ninni - La Dolce Vita

  Hej!
  Jag har länge spanat på den svarta 101 mirror. En perfekt kombination av spegel och ljushållare som skulle bli så fin på väggen här hemma och en Nexus lampa skulle matcha perfekt när vi nu går in i höst och vintermys.
  Kram!
  Carina "Ninni" carinak44@gmail.com

  Fölljer er såklart på instagram som ladolcevitaninni.

 • Anonym

  Hej!
  Jag vill självklart vara med i er fina tävling och följer såklart på IG som Theotott!

  Mitt val och motivering kommer nedan!

  Efter en dag full av måsten och småbarnsbestyr,
  lekparksbesök, snoriga näsor och andra äventyr,
  när barnen efter flertalet böcker somnat in,
  så är kvällen äntligen bara sambons och min!
  Då slår jag mig gärna ner framför brasans sken,
  läser en bok tills dess att kvällen blivit sen!
  En Daddy fåtölj skulle sätta pricken över i:et
  och förgylla denna underbara stund i livet

  Ha en fortsatt strålande dag!

  Kram så länge!

  Anna M Rautila
  mr22ga@hotmail.com

 • Anonym

  Självklart följer jag på instagram: aneritrea

  Min favorit är: Gullbringa kristallkrona

  Jag älskar kristallkronan! När jag var liten så var det prinsessklänningar som gällde och jag drömde om att få bo i ett slott! Numera springer jag inte omkring i prinsessklänningar, och har för länge sedan gett upp drömmen om att få bo i ett riktigt prinsesslott, men drömmen om en vacker kristallkrona lever kvar 😉 Jag tror faktiskt att livet skulle bli ännu roligare om alla fick njuta av en fin prinsesskristallkro…förlåt kristallkrona i vardagsrummet! Vårt vardagsrum är annars väldigt alldagligt med en gammal IKEA-lampa som jag hittat i soprummet, som taklampa…. Gullbringa kristallkrona ger både lyx och värme!

  Och golvlampan Nexus skulle bli supersnygg vid vår mysiga läsfotölj!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

 • Marit E

  Åh, vilken härlig tävling!

  Följer dig på instagram bums!

  Min favoritprodukt bland Confident Living's härliga breda sortiment är fåtöljen Cannes från Artwood.
  Varför? För att den ser ut som en varm famn att krypa upp i, vilka härliga lässtunder vi skulle kunna ha ihop. Och tänk vad bra snyggelampan skulle passa till!

  Kram! (marit.engberg@hotmail.com)

 • Sara

  Min favorit är förvaringen Björk Homebag, från Design House Stockholm, designad av begåvade Lena Bergström.
  Mitt i prick när det gäller materialval, utseende och funktion. Och när man liksom designern kommer från Umeå (även kallad björkarnas stad), är det inte svårt att uppskatta att utförandet hämtat inspiration från just björken. Ja, jag säger ju det; mitt i prick! 🙂

  Följer på IG som @saravillfara

 • Elund

  Tidningsstället Elle kommer att stå högst upp på min önskelista till jul, jag är jätteglad att jag hittade den! Den har ett bra format, är lättplacerad och fin, både med och utan tidningar och kommer säkert följa med mig ett bra tag! Och med favorittidningarna i kommer det bli en snygg tavla! 🙂

  Och om jag vann den fina golvlampan skulle jag bli ännu mer glad! Jag har nämligen ingen bra belysning alls intill min fotölj, och det är där jag för det mesta brukar sitta när jag läser!

  Häslningar från Elisabeth! @youfindmehere (Jag följer er sedan tidigare.)
  elundelund@gmail.com

 • Decibel Sandstedt

  Hejdär!

  Jag följer på instagram som Decifabulous.
  Jag valde en fåtölj som min favorit. http://confidentliving.se/produkt/george-fatolj
  Det eftersom jag inte får nog av att hitta favoriter som jag sparar på min dator för ett framtida köp. Jag känner mig i stort behov av en mysig fåtölj som är perfekt för flera ting; läsa, mysa framför film, gosa med hund, ta en powernap osv. Denna fåtölj uppfyller alla mina önskningar och är otroligt fin. Så därför valde jag fåtöljen George.

  Sedan är det ju trots allt denna underbara lampa det tävlas om, och den vore likaså helt perfekt hemma hos mig. Trött på min gamla IKEA lampa (inget fel på den, men jag suktar efter ny design här hemma), och dessutom vore den även fenomenal när jag vill läsa, så den skulle få en hedersplats och vara uppskattad! 😉

  MVH / Decibel S (decibels@live.se)

 • Håkan

  Hejsan!
  Följer sedan tidigare Confident Living på Insta @hakanwirgart. 🙂

  Jag håller som bäst på att rusta mitt sekelskifteshus och där behövs mycket nya inredningsprodukter. Till den snart färdigrustade hallen, skulle bla hatthyllan Prästgården passa alldeles utmärkt. 🙂

  whocan@live.se

 • evalevabo

  Jaa❤❤ jag följer. Och jag vill vinna nåt fint ur deras sortiment för vi har 25 kvm rum (stor pojken flyttat ut och lill killen tagit hans rum) att fixa. Står Helt tomt och ekar. Kakelugn och vitt med en grå vägg. Vill ha så mycket. En fladdermus fotölj eller butterfly. I svart för av koppling eller en vit stor rya matta att bara ligga och koppla av på som lyser upp rummet. Fina grejer Allt.
  ❤❤
  evalevabo@yahoo.se

 • Anonym

  Hej! Nu följer jag Confident Living! Jag föll för Nexus lampan som är grå i borstat stål. Snyggt matt och den kommer passa fint i vårt vardagsrum som jag vill få lite industrikänsla i.

 • Anonym

  Hej!
  Nu följer jag Confident Living på instagram!

  Jag har nu tittat igenom sortimentet på Confident Living's hemsida och bland alla underbara produkter fastnade jag mest för den här mattan med Mumin-motiv http://confidentliving.se/produkt/moomin-matta
  Blev helt kär! Jag valde den för att jag blir nostalgisk och glad när jag ser den, och faktum att den är handgjord ger den också charm.

  Med vänliga hälsningar, Anna
  (annagrevillius@gmail.com)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »