mina reportage

Hus & hem oktober 2014

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Vad sägs om soffsittarfest och vi byggde huset efter solens läge!
 Cissi och Nico har ritat och byggt sitt drömhus. Cissi är en otroligt spontan och kreativ person, full av bubblande energi. Mötet med henne gjorde starkt intryck på mig. Texten, var oerhört kul att skriva. 
Ni hör ju själva. Soffsittarfest, jorå, det var en en kväll som familjen inte kommer glömma i första taget, och huset, ja det är byggt helt efter solens läge. Cissi satt på Nicos axlar för att få en uppfattning om det skulle kunna bli t.ex., kvällssol på deras tilltänkta balkong.
Sola, det vet nog de flesta att jag gillar, så här mötte jag mina ”likar” kan man säga. 
Bygger jag ett hus någon gång. Då vet jag vart jag ska hämta inspirationen. 
För Cissis och Nicos hus, det är coolt det!
Missa nu inte Cissis härliga blogg

Reportaget hittar ni i Hus & hem som kom ut i dag!
Ha det så gott/ Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »