mina reportage

Underbara julhem 2014 Blommorna sätter stilen

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
I Underbara Julhem har Fotograf Jonas och jag med ett riktigt fint hem. Det är i från Sofie som bor på Odensicke gård. Sofie tog emot oss med öppna armar. Hon öppnade sitt hem för oss och gjorde iordning två gärstrum. Hon är en otroligt go tjej. Det var verkligen en toppendag hemma hos henne.
Sofie har låtit total renovera det gamla vackra huset och gjort allt i gammal stil, en förändring som heter duga. Hon är oerhört kreativ på många sätt och har ett förflutet som florist, därav alla vackra blomsterarrangemang i huset.
Reportaget kan läsas i Underbara julhem.
På Instagram hittar ni Sofie på @sofieforsback
Tack till Rosenius blommor för alla vackra blommor till reportaget.
Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »