nyår

Hem för reportage…

Nytt år nya möten! Jag söker spännande,annorlunda,coola,stilrena,

Personliga,hemtrevliga hus,våningar på landet,staden och småstaden! Har du ett personligt hem eller känner du någon med ett personligt hem? Mejla mig i så fall på anna.bjorkliden@gmail.com
Bilderna till vänster är bilder som jag fotat med mobilen i hem som fotograf Jonas Lundberg och jag gjort reportage om! Hemmen kommer snart på bloggen! De högra bilderna har Fotograf Carina Olander fotat!
Ha det så gott/Anna

3 Comments

 • Catharina

  Hej!
  Jag har precis hittat till din blogg, och jag blir så glad över alla fina bilder!
  Vi har en gammal skola i Blekinge som vi renoverar (du är välkommen hit framåt våren när vi är klara! 🙂 ) så vi kan behöva lite tips och idéer ibland!
  Tack för inspirationen!! 🙂
  /Catharina

 • Anna-Maria

  Hej fina Anna! Tror det är första gången som jag kommenterar din blogg. Men jag läser den varje gång jag ser ett nytt inlägg ifrån dig och läser alla dina reportage i tidningarna! Gillar verkligen det du gör! Så det hade ju varit en dröm som gått i uppfyllelse om du hade kommit hem till mig och min familj! Men med tanke på alla vackra hem du tidigare varit hos och visar upp här på bloggen så skulle jag inte våga och inte du heller!
  Tack för en underbar blogg och underbara reportage i tidningarna!
  God fortsättning på det nya året och jag hoppas att du får många drömjobb och får fylla tidningar med mera underbara hem!
  Kram Amie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »