vardagsrum

Stillhet..

Jag älskar gamla hus, de brukar ha en själ som man aldrig hittar i ett nybyggt hus. För i ett gammalt hus sitter själen i väggarna. För all del, så kan jag tänka mig ett nytt hus, där man verkligen har tänkt till och skapat en själ med hjälp av arkitekturen. Något nytt är ju ett oskrivet blad,där något nytt börjar, en ny historia!

Vi startade vår historia här för ca 7 år sedan, och har genom åren gett tillbaka huset dess själ, genom att sätta in gamla 100 åriga fönster, pärlspont och renovera de gamla golven på ovanvåningen så har huset blivit helt igen,efter år av renovering och modernisering..
Kika gärna på mina gamla inlägg som t.ex. finns under etiketten Fönsterrenovering.

Ha det så gott/Anna

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »