nyår

Höst feeling..

Boots från Ellos, sjal från Hm och kappa från Lager 157, hatt lindex

Jeans och blus  från Shop around the corner / cream baileyjenas , top Soya concept Dusty rose

Maria som äger butiken Shop around the corner kontaktade mig för ett par veckor sedan och undrade om vi kunde inleda ett samarbete.

Samarbetet skulle gå ut på att jag skulle visa kläder från hennes butik på bloggen och instagram. *

Jag blev oerhört glad, att Maria tyckte att jag var lämplig som ”modell” för hennes företag. Att jag kunde vara ett ansikte utåt för hennes butik. Det betydde massor för mig, jag är ingen str 36 och jag minns inte ens att jag någonsin har haft str 36. Jag har str 40, Large och ibland medium, fast mer sällan sista tiden då jag tränar mycket och tränar man som växer armar och andra muskelpartier, och då behövs en större storlek så man får plats i kläderna.

Efter 3 1/2 år med lågkolhydratskost har jag gått ner 18,5 kilo. Tror jag håller vikten för jag kan ha samma kläder storlek som för ett par årsedan.. Slutade helt enkelt att väga mig för ca 1 1/2 år sedan när jag började styrketräna.

Jag har aldrig varit någon superskinny person, min kropp vill liksom inte vara det. Jag tror t.o.m att det inte skulle hjälpa för mig att ”svälta”,(äta minimalt med kalorier och träna som en galning) jag hade nog inte gått ner mer i vikt ändå. (har testat förut, funkar ej på mig)Min kropp gillar liksom att se ut så här. Efter sjukt många år( alla år sedan jag var typ 15 år,) har jag kämpat med min vikt och hur jag ser på mig själv)

Men för några år sen så lärde jag mig tycka om min spegelbild och tycka att jag var bra som jag var. Fick dock en chock när jag vägde 90,5 kg. Då insåg jag att jag måste ändra min kosthållning,något radikalt behövde göras. Efter läkarordination, så började jag med lchf. En kosthållning som passar mig perfekt, då kosten gör att mitt blodsocker stabiliseras och jag inte dippar så lätt.

Jag är nöjd har liksom gått ner mycket i vikt. Visst så hade jag gärna gått ner en 7-8 kilo till och gärna tagit bort lite lös hud, och lyft lite här och var. Jag går liksom inte ner mer i vikt, trots hård  träning 3-4 gr i veckan, och bra kosthållning. Eftersom jag har förlikat mig med mig själv och gillar mig för den jag är och hur jag ser ut, så är det ingen big deal för mig, att det putar lite här och var på mig. Jag är nöjd ändå.

Är inte särskilt smal, men tycker nog att jag är ok som jag är. Stora starka lår,perfekt att sparka med på boxpasset. Blir mer och mer uthållig, och det har jag träningen att tacka för. Då träningen tvingar mig ut ur min comfort zon.  Jag känner mig stolt och sträcker på mig,och nu skall jag visa kläder för en butik med. Det är stort för mig!

Bilderna på mig är fotade av min dotter Johanna.

*Jag betalar skatt för kläderna, inget är gratis. Har man blogg så räknas det som inkomst om man tar emot saker från ett företag.

Ha det så gott/Anna

9 Comments

 • mia

  hej vackra kvinna! coola bilder och skön miljö, skulle gärna vilja veta lite mer om din hår resa också.
  Nu ser du väldigt sommar blond och fräch ut, själv så kämpar jag på med min förvandling från brunett till grådin och är snart i mål….. vilken tiiiid det tog!!! klippte av lite "gula sommar toppar" idag så nu känns det bättre. Mitt hår är väldigt mörkt under men helt silver färgat ovan på, lustigt hur det blev men nu får det vara.

  Ha det gott fina du och fortsätt vara stol över din kropp, du är mycket kvinnlig nu och ser så harmonisk ut nu ,
  och som min dotter brukar säga-

  / vi har alla olika biologiska kroppsvikter och skall vi fajtas mot den blir livet bara trist/

  stor kram Mia

  • Anna Truelsen

   Tack snälla! Vis dotter du har! Jag blir aldrig en 36 hur gärna jag än tidigare har velat det. Det är helt enkelt inte den jag skall vara. 36 eller 40,spelar ju ingen roll egentligen. Själen skall bara förstå det,men först måste man "tvätta bort" alla tankar om hur man skall se ut. Att inte modevärldens ideal styr. Motion,vila o bra kost då gör man allt man jan för sin hälsa iallafall . Lycka till med ditt hår. Jag hör ett hårinlägg någon dag,och berättar om den resan! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »