nyår

Bakom kulisserna

Det finns ingen stad som får mig att känns mig mer levande än Köpenhamn. Det känns som jag liksom passar in där. Jag är handlöst förälskad i Köpenhamn,så är det! Den här fina vyn hade jag från det hotell vi bodde på sist. Hotellet hette ”rätt och slätt”Hotell Danmark. Jag bodde i ett pyttelitet rum,så mysigt var det med ett gammalt välvt fönster.

Jag är så tacksam för det här året som varit,då jag regelbundet har fått besöka denna underbara stad och möta superfina människor som jag har fått göra reportage om.
I förrgår åt vi på vår favorit restaurang och det roliga var att de kände igen oss, ler;)
Bilderna nedan är ifrån Ide’s fina hem,där vi gjorde reportage igår! Ni hittar Ide på instagram @idestrup
Ha det så gott/Anna

Vyn ut genom fönstret på hotellet.

Ps: mobilbilder

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »