nyår

Underbara julhem 2015

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Visst är det mysigt med Adventstid. Det är ju inte många veckor kvar tills dess. I tidningshyllorna i butikerna står julnumren på rad. Jag har med två stycken reportage i senaste Underbara Julhem som tidningen Drömhem & trädgård ger ut.
Bilderna ovan är ifrån Ellinor Forsbloms superfina  hem. Vi besökte henne hemma hos i Edsbyn förra vintern. Vi landade på Sundsvalls flygplats och skulle bila vidare ner till Edsbyn och sen göra reportage i både Hudiksvall och Sundsvall. 
Det hade varit bombhot på Arlanda flygplats den dagen, så allt var lite koasartat på flygplatsen och vårt bagage kom inte med. I bagaget låg Carinas kamerastativ. Tack o lov kom det med ett senare flyg och kördes ut till oss så att vi hade det vid 23 tiden på kvällen. Puh, det kändes gott, för det är inte lätt att fota ett reportage utan stativ. Nu slappa vi ordna med att låna ett stativ.
Mer från Ellinors härliga hem hittar ni i tidningen och på hennes instagram sida @ellinorforsblom
Ha det så gott/Anna

Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »