nyår

Hello it´s me

Vad kallt det är!

Det gäller att klä på sig ordentligt. älskar ponchon som kommer från butiken
Shop around the corner i Kinna.  Märke / Tiff-Tiffy.dk Helt ljuvlig och värmer på rätt ställen.
I dag har jag varit på skojakt. Vill ha ett par varma skor, som är snygga. Inga snökängor, det är inte riktigt min grej. Provade hur många skor som helst i dag och kom hem med ett par som jag nu har bestämt mig för att åka tillbaka med. Skall istället ge mig på jakt efter skor i Kungsbacka någon dag. Håll tummarna att jag hittar snygg pjux, som man kan ha både till vardagen, och när man skall jobba  och i fjällen, de ni, ingen lätt match, men jag ger mig inte.
Ha det så gott/Anna
5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »