nyår

Tävla om biljetter till Weekend Sverige..

Jag älskar musik och helst elektronsik dansmusik, gärna tung house. I år ser det ut att bli en riktig festivalsommar för mig. Jag skall definitivt gå på Weekend Festival Sweden i Stockholm i 5-6 augusti. Många stora namn kommer och flera hör till mina favoriter.

Man brukar säga att musik inte har någon ålder. Ung som gammal brukar gilla ett gött rockriff, men pratar man om elektronisk dansmusik, så krymper åldrarna oftast ner till yngre tonåren upp till 30 års åldern,men jag blir 40 år i år och jag är helt såld på elektronsik dansmusik.
I somras fick jag helt nya erfarenheter, då jag och min goda vän Emma var på festival i Göteborg.

Inne på VIP stod det ett gäng glada pensionärer, i klassiskt bekväma pensionärskläder, ja ni vet vad jag menar, men det var också med det som de upphörde att vara traditionella pensionärer. De var så grymma, sjöng med, vevade med händerna och vickade på höfterna, det var helt sjuktcoolt att se. Jag blev helt salig, tänkte att sån vill jag vara när jag är 65 år. 

Eller damen i sextioårs åldern som kom alldeles ensam och som parkerade sig längst fram vid staket på Vip, stod med ena handen på staketet, den andra handen stödde hon mot sin krycka, och hon bara stod där från morgon till kväll och njöt.
Eller tjejerna i 35 års åldern som såg ut att jobba på dagis, med vantar, överdragsbyxor och mössor. De dansade i flera timmar och hade så kul.
Det var helt magiskt att se alla dessa härliga människor som säkerligen chockerar sin omgivning genom att de lyssnar på elektronisk dansmusik, men som sagt musik har ingen ålder och det är dags att housemusiken intar äldreomsorgens högtalare.
I samarbete med Weekend Festival Sweden kör jag en tävling på instagram där en person kan vinna två stycken 2-dagarsstandardbiljetter.
In nu och pröva lyckan på mitt instagramkonto @truelsen och försöka att vinna en biljett till dig och din vän.

Vi  ses på Weekend Festival Sweden i Stockholm i Augusti.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »