matrum

Helheten..

Det gäller att inte få panik när man grejar. Just nu känner jag att jag vill vara färdig med alla projekt. Sovrumsrenoveringen sköter mannen i stort sätt själv och jag har satsat på att röja i trädgården. Allt för att få ordning på allt tills det blir varmt och gott ute. Men i bland blir allt lite överväldigande och man känner att man vill ha det tipp topp och ordning överallt, och orkar bara inte att allt ska ta sån tid.

Men bara man får ta ett steg tillbaka och se vad man har fått gjort och bara vara tacksam för det så brukar man kunna ta nya tag. Har nog sovit i vardagsrumssoffan i 4 veckor nu och längtar efter att få ett sovrum där man kan stänga dörren, men det skall väl inte dröja allt för många veckor till,hoppas jag.

Ha det så gott/Anna

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »