sponsrade inlägg

Något nytt på min arm..

Förra året fick jag kraftigt habegär när jag satt i planet ner till Cypern och kikade på produkterna som kunde köpas ombord. Där fanns en snygg Daniel Wellington klocka med ett galet snyggt band; randigt i blått,rosa och vitt. Jag blev alldeles kär och kände att en sån vill jag ha. 

Men det blev ingen klocka, pengarna fick gå till annat mer nödvändigt, ni vet.
Men för någon vecka sedan så kom jag i kontakt med företaget Daniel Wellington och fick möjlighet att samarbeta med dem och här kan ni se ett av resultaten i från vårt samarbete. Det blev även ett randigt armband, ska visa er någon dag, men titta så fin klockan är i roseguld  med läderarmband Love It!
Daniel Wellington ger mina följare 15 % rabatt på ett köp med koden TRUELSEN , gäller till 15 maj. 
Inlägg i samarbete med Daniel Wellington

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »