fönsterrenovering,  renovering,  sovrum,  trädgården

Att sätta in ett fönster

I dag kom min pappa och farbror på visit, det var dags för att göra hål i väggen och sätta in lilla skrubbfönstret som vi köpt på Fönsterantiken i Vänga.

Vi kommer ha rå träväggar, och jag har väl mött lite skeptism kan jag säga men jag tror det kommer bli jättebra. Det är så mycket liv i trät,det gillar jag. Den moderna altandörren och fönstret skall på sikt bytas ut mot en måttbeställd tvåglas dubbelaltandörr, men det får bli någon gång i framtiden. Då vi helt enkelt fårvälja vad vi lägger våra pengar på. Visst vi skulle kunna slopa badtunnan och få en dubbelaltandörr istället, men det hade ju inte varit rätt mot de andra i familjen, så dörren får vänta. Tänkte be min pappa att göra spröjs till dörren och fönstret så att det blir enhetligt i rummet.

Fönstret och altandörren på nedreplan sattes in förra året och är tillverkade av Allarängens snickeri.

 Detta fönster är ren och skär lycka, superfina munblåsta glas med. Så stort för mig, att det har fått nytt liv hos oss.

Huset har liksom blivit helt nu. Nu fattas bara ett vindsfönster,ler…

Ha en fin kväll, nu skall jag gå in och måla taklister som skall sättas upp i morgon.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »