sponsrade inlägg

My style..

Det är alltid sjukt svårt det där med vad som är ens egen stil. Jag gillar rätt enkla plagg som chinos,
v-ringade toppar till vardags, men jag gillar också snygg jeans med hål, jumpsuits och schysta  festklänningar. Det är jag, men sen kan jag också ha kläder som inte riktigt är helt jag, för jag gillar att utmana mig själv och att utvecklas som person, och då får man våga när det gäller kläder med. I år har jag köpt pistagegröna kläder, det har jag inte haft sedan jag var tjugo år eller nått, och den färgen kändes helt given, fast jag inte visst om det, sånt är häftigt.

T-shirten kommer i från Lindex och snyggbrallorna och skräpet i från shoparound the corner.

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »