nyår

Studioplåtning

Fram till lördag 23:59 har ni chansen att köpa kläder i från NA-KD med 20% rabatt.
Uppge koden ”AnnaT20”

Foto Jonas Lundberg Fotoassistenter : Johanna och Sandra. Hår och makeup  Jenny Wall . 

Mitt yttre har ändrats rätt så mycket de senaste åren och det började bli på tiden att jag ordnade nya profilbilder till bloggen och till de olika samarbeten jag har inom media.

I går gjorde jag slag i saken och tillbringade ett par timmar på min kollega Jonas Lundbergs studio. Först så gjorde makeupartisten Jenny Wall i ordning mig. Jag fick en snygg makeup som kändes jag och håret naturligt stylat som jag brukar ha det. När hår och makeup var klart så plåtade Jonas mig.

Fortsättning följer..

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »