sovrum,  sponsrade inlägg

Samarbete med Elfa -Vinn ett Elfa system.

Vi är så nöjda med vår garderobsförvaring som förvaringsexperten Christine Dahlman från Elfa som jobbat med förvaring i 25 år hjälpt oss med.  Det kändes tryggt att lämna över hemmet till montören Johnny och få hjälp av riktiga proffs inom förvaring. Nu har vi äntligen fått ordning på våra kläder och det är så snyggt. Tidigare tänkte jag att vi skulle ha ett tyg framför, men nu, nä! 
 här såg vårt sovrum ut innan renoveringen. Där vi i dag har vår klädförvaring fanns tidigare tre stycken 60 cm inbyggda garderober, och en liten smal garderob. De tog upp massa plats och utrymmet användes inte på bästa sätt. Det har vi nu ändrat på när vi renoverat vårt sovrum, och Elfa har fulländat det med praktisk förvaring som dessutom är så fin.
Jag tycker att förvaringssystemet är så snyggt. Gillar alla detaljer.
Om du också längtar efter bättre förvaring så kan jag tipsa om Elfas hemsida,där finns mycket inspiration till din förvaring.
Visst blev det fint hemma hos mig? Och nu har ni läsare chansen att vinna bättre förvaring med! Det är så härligt att se glädjen och sinnesron som ordning bland sakerna kan skänka. Vill du också finna ro i vardagen? Var då med och tävla om ett alldeles eget hemma-hos besök. Allt du behöver göra är att skicka in några bilder som illustrerar din stil och ditt hem samt en beskrivning av den utmaning som du vill att Elfa ska hitta en lösning på. Mejla Elfa på hemmahos@elfa.com och märk ditt bidrag/mejl med ”Anna Truelsen”, så blir det kanske du som blir lycklig vinnare?
Vill du hellre delta i tävlingen på instagram? i så fall gör du så här:
Ladda upp en bild på ditt instagramkonto där du tydligt visar att här skulle du vilja ha hjälp av Elfa för att få ordning och reda.  Motivera sedan varför just du skall vinna och använd följande #Elfa, #ElfaSystem och #EveryThingCanBeOrganized 
Vad är det du vinner? 
Jo, du har chans att vinna produkter och ett hemma-hos-besök från Elfa.  I priset ingår: Elfa ritar förslag på lösning, kommer med produkterna och monterar dom. Till ett värde av SEK 15000 (konsumentvärde inkl. moms). Tävlingen pågår mellan fredagen den 27 maj till lördagen den 11 juni. Vinnaren utses och kontaktas av Elfa. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Du som inte vill delta i tävlingen, men som ändå vill få ordning på förvaringen hemma – då kan jag tipsa om Bygghemma  som har ett stort sortiment och bra pris på Elfa-förvaring och om du uppger koden ”ElfaDecor” när du lägger en beställning får du ytterligare 5% extra rabatt på hela din Elfa-beställning. Även på redan rabatterade priser. Erbjudandet gäller tom den 26 juni. 

Inlägg i samarbete med Elfa.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »