nyår

Julklappstips

Pynta till Advent 

1. Snapskaraff HÄR / 2. Silverdekorationer HÄR / 3. Adventsljusstake HÄR / 4. Juldekoration HÄR / 5. Hjort HÄR / 6. Juldekoration HÄR / 7. Julstjärna HÄR / 8. Julkulor HÄR / 9. Kotte HÄR / 10. Ljusstake HÄR

1. Pläd HÄR / 2. Julkulor HÄR / 3. Dekorationstomte HÄR / 4. Julbock HÄR / 5. Ljusstakar HÄR / 6. Julstjärna HÄR / 7. Ljuslyktor HÄR / 8. Servetter HÄR / 9. Ljusstake HÄR

Julklappstips 

till den som har allt 


1. Rivsalt – Persian Blue Rock Salt HÄR / 2. Letter Lightbox HÄR / 3. Digital vintermometer HÄR / 4. iBed – bricka & iPadställ HÄR / 5. Whiskeystenar HÄR / 6. iPhoneskal HÄR / 7. Bok av Aron Anderson HÄR / 8. Hörlurar HÄR / 9. Mikrovågstofflor HÄR

Till den träningsintresserade 

1. Överdel HÄR Trosa HÄR / 2. Överdel HÄR Trosa HÄR / 3. Överdel HÄR Trosa HÄR / 4. Överdel HÄR Trosa HÄR

Julklänning

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Ibland är det jätteenkelt att veta vad man skall ge bort i julklapp och i bland är det helt klart svårare. Ovan bjuder jag på tips på fina ting som du köpa köpa till dig själv eller någon du håller kär, visar mer i morgon.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »