Jul,  vardagsrum

Julpynta lite och lätt

Bild i från förra julen.

Jag är inte direkt överdådig i mitt julpyntade. Känner mig faktiskt lite kvävd av för mycket saker och tycker om när det känns lite som vanligt. Jag plockar inte in massa saker, utan att ta bort något. Där jag satte in den uppstammade granen förra året brukar det vara en stor grön växt som får flytta ut till kontoret och ge plats åt lilla granen över jul. För mig blir det jul, med ljus och lite granris här och var. Orkar inte riktigt med hetsen. Det kan vara juligt utan en massa prylar överallt.

Sen så är det traditionerna som ger mig julkänsla. Jag älskar att få lägga in sill, baka julbröd, göra julgodis osv. För någon annan är det bördor, och då är det bäst man låter bli. Man skall inte göra en massa saker bara för att man tror att man måste göra på ett visst sätt.

I år har jag t.ex. inga stjärnor i vardagsrummet som ni ser i bilden. I år har jag ljusningar som faktiskt kan sitta uppe året runt och det är hur juligt som helst.

Hur gör ni?

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »