resor

Sunprime Miramare Beach

Bilder lånad i från Vings hemsida 

Whoho, då vår årets tjejresa bokad. Jag och min goda vän Paulina har de två senaste åren åkt utomlands ihop. I år blir det tredje gången gillt och i år blev det Rhodos.

Vi har bokat Sunprime Miramare Beach som ligger bara 15 minuter i från flygplatsen.  Paulina är mycket nöjd då hon vill ha så kort transfer som möjligt. Kort transfer och dagflyg brukar vara det som hon önskar mest av allt, förutom ett kanon hotell såklart. I år blev det riktig kort transfer och även om vi inte kunde få till dagflyg, så är vi jättenöjda då flygplatsen ligger så nära hotellet, och man kan checka in sig på hotellet hemifrån så man underlättar incheckningen när man kommer fram,och då gör det inget att vi anländer på kvällen.

När jag var och jobbade på Rhodos i höstas då jag gjorde reportage om design hotellet Casa Cook så stannade vi till och tittade på det här hotellet på vägen till vår slutdestination. Jag blev överförtjust direkt. Super trevlig personal, fint och mysigt och riktigt god mat och dryck. Och det var det jag hade i bakhuvudet när vi i dag bestämde oss för att nu måste vi boka in vår årliga resa. Det roliga är att jag har filmer i min mobil när jag står och filmar mig och hotellet till Paulina så att hon skall få uppleva det med,och nu skall vi åka dit om fem månader. Det känns super kul!

Det jag mer gillar med hotellet är att det har ett bra gym, för att träna på semestern är livsviktigt för oss. Vi varvar dagarna med sola, träna och äta, det är toppen det. Dessutom så ligger hotellet bara 4,5 km i från Rhodos stad, vilket är kanon, för då kommer det att kunna vara lätt att ta sig dit när man vill shoppa och ut och ”clubba”. Jag provade på att båda gå ut och äta och ”clubba” i Rhodos stad när jag var där i september, men det var ganska så lite folk ute då så jag ser fram emot vad sommaren kommer att erbjuda.

Någon mer som skall dit i sommar?

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »