nyår

Nybyggarna – reportage i Sköna hem

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
I senaste numret av Sköna hem nr 2/2017 har Carina och jag med ett reportage om ett fantastiskt hus. Det är Mia och Hans fantastiska hus i Österbotten i Finland.. Det är helt nybyggt men det känns som om det är flera hundra år. Hur är det möjligt tänker ni? Jo, det har använt sig av gamla stockar och återvunnet byggmaterial.  Jag kan säga att huset andades förr i tiden. Jag har varit inne i många hus, gamla som nya och såkallade nybyggda hus i gammal stil, men inget av de huset hade det Mia och Hans hus har.  Det här huset kändes gammalt på riktigt, ingen tvekan om det. 
In och kika på Mias instagram @tolvmansmia
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »