nyår

Ge bort en upplevelse

 Inlägget innehåller affiliatelinks

 Bungy Jump – TandemNär du står där högt uppe på plattformen, 120 meter upp i luften, kommer du vara glad att du valde att dela denna upplevelse med någon. Pulsen stiger. Det är snart dags att ta klivet rakt ut i luften. Är ni redo för den optimala adrenalinkicken? HÄR

 Häringevistelse för tvåAlla behöver komma bort ibland. En sejour till c/o Häringe Slott passar perfekt när ni vill få en lugn helg tillsammans, vill fira något eller kanske lämna barnen och bara njuta av varandras sällskap bland historiska klenoder, fotokonst och utsökt mat.  HÄR

 Guidad tur på vineri för tvåÄr ni nyfikna på att följa produktionen av vin på nära håll och lära er om allt från hur druvorna skördas till det att vinet buteljeras och avsluta allt med en härlig middag? Då är detta en upplevelse för er! HÄR

 Hotellfrukost för tvåBörja dagen med en härlig hotellfrukost! Skäm bort dig själv eller dina nära och kära med en härlig hotellfrukost utan att varken resa bort eller bo på hotell.HÄR
 Fler upplevelser till alla hjärtans dagHÄR
Det där med saker. Tänk vad saker vi har. Visst är det så att man önskar sig saker och ting lite då och då. Men jag har mer och mer börjat att ge bort en upplevelse till min familj och vänner när de fyller år,då det är mycket roligare att skapa minnen ihop än att ge en sak som man med all säkerhet tröttnar på efter ett tag. Ja men visst finns det undantag. Det finns ju faktiskt saker man riktigt längtar efter och är otroligt glad att ha fått,men en upplevelse slår det mesta tycker jag.
När jag var nere på Österlen och gjorde reportage för någon vecka sedan så blev jag tipsad om ett Vineri. Verkar så mysigt. Kul att få se vinproduktion på nära håll. Det skulle jag vilja göra.
Vad tycker ni present eller upplevelse?
Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »