sponsrade inlägg,  tvättstugan

Ordning och reda med förvaringssystem i från Elfa Lumi AB.

Inlägg i samarbete med Elfa Lumi AB

 Har sorterat bort massa gamla lakan och påslakan och bara behållit ett par stycken. Tänk så mycket man samlar på sig som man inte använder. Nu är det luftigt i korgarna,det gillar jag.

 Tidigare hade vi ”sockkaos”massa sockar som upptog flera korgar,alla i familjen gick med udda sockar för ingen orkade sortera och sätta ihop dem. Jag slängde de flesta och valde att bara ha kvar några stycken. Nu är det lättare att hålla reda på dem. Så fort sockarna är tvättade och torra,sätter jag ihop dem och lägger dem i sockkorgen, så kan familjen hämta när de behöver. Fast sockarna skulle behöva ha inbyggd Gps så att de hamnar i smutstvättkorgen,ler:)

 Torktumlare i all ära, men jag föredrar att hänga tvätt.
Hamamhanddukar i från Marockodesign
Ovanför smutstvättkorgarna,tvättmaskinen och avfuktaren finns en
 praktisk bänk där man kan vika tvätt.

Vi är så nöjda. Freestanding är en fantastisk uppfinning. Vi har fått jättebra förvaring. Här förvaras  allt i från sängkläder, till mannens jobbkläder till tonårssonens kläder. Och i dagsläget finns det mer förvaringsutrymme kvar. Helt otroligt ! 

Inlägg i samarbete med Elfa Lumi Ab.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »