matrum

Äppel päppel….

Ett äpple om dagen….

Sedan jag har lagt om min kost så äter jag ett äpple om dagen som mellanmål på förmiddagen. Då jag inte ätit frukt regelbundet på ett par år,pga av att jag tidigare valt bort all form av socker, även fruktsocker.

Men nu finns de alltså i min kost.

Jag har fått testa mig fram då jag tycker att vissa sorter är för söta. Dessa goda svenska ekologiska äpplen går hem hos mig iallafall, missade bara att kolla vad de hette när jag handlade sist.

Äter ni mycket frukt?

Ha det så gott/Anna

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena

Tyvärr gör jag inte det…. 🙁
då jag äter blir det dock mest bananer – gärna inblandat i smoothie.

Charlotta

Hej Anna!
Glöm inte bort att det är de gröna bananerna som innehåller de nyttiga fibrer som kroppen (magen) behöver och inte de gula (där fibrerna omvandlats till socker). Avocado är fin ersättare till mjölkprodukter i smoothie. 🙂
Med vänlig hälsning Lotta

Translate »