träning

Bygga muskler

Snyggaste träningsbrallorna ever i från Muskelbyggt  De har superbra passform höga i midjan, något som jag behöver som har en ”fettfluff över höfter och neder del av mage”

 Älskar mönstret på brallorna. Så härliga och färgglada.

Sedan ett par veckor tillbaka har jag lagt om min träning och min kost. Jag äter lågkolhydratskost, Gi eller vad vi skall kalla det. Jag har koll på att jag inte äter för många kalorier och äter forfarande inte massa mackor, kakor och godis. (äter glutenfritt) Försöker äta en så ren kost som möjligt. Vill helst bara käka mat och inte en massa extra tillskott, men har insett att tillskotten hjälper mig, så ja, jag har gjort några undantag och tillsätter Bcaa för och efter träningspass och Whey protein pulver efter träningen. Dessa tillskott har lågt kcal och kolhydrats innehåll och är rikt på protein. Visst är det sött och lite sliskigt, med tanke på att jag knappt aldrig äter nått sött, men jag har ju vant mig med fruktsocker efter fem år utan frukt så jag kommer att vänja mig med detta med.

Jag vet att man kan tycka olika om man skall använda tillskott eller ej. Jag testar detta nu och kommer utvärdera kost, träning och effekten av kosttillskotten om ett par månader.

Hur som helst så älskar jag att träna, det hjäper mig att hantera stress och annat jobbigt i livet. Det gör min kropp och själ stark och fyller mig med massa positiv energi.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »