sponsrade inlägg,  träning/hälsa

Vitaminer och mineraler

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag älskar att äta frukost. Jag njuter varje dag av mina ägg och fröknäcke . Just nu har jag dille på keso och persilja, men igår fick jag ett sjukt sug efter leverpastej. Kanske kroppens sätt att säga att jag behöver extra järn.

Är du precis som jag som har trott att gurkan typ bara innehåller vatten och egentligen inga vitaminer eller mineraler. Jag har precis upptäckt att jag har fel. Gurkan är ju supernyttig
Gurkan innehåller lite kalorier,innehåller fibrer,A, B1,B6, C, D och E-vitaminer,Folsyra,Kalcium,Magnesium,och kalium. Här kan ni läsa mer om gurkans positiva fördelar.

Jag har haft det kämpigt med hälsan de senaste åren. Blir krasslig var 3 vecka. Blir täppt i bihålorna, inget snor eller slem, bara täppt och trött med sjukdomskänsla. I maj 2016 började jag äta Ultra Duo Dophilus,efter att min vän Paulina hade lyssnat på ljudboken ”Charmen med tarmen” och det fantastiska är att jag har blivit bättre. Visst jag känner av svullna bihålor ungefär var 3 vecka, men sjudomskänslan är borta och jag kan träna utan att bli sjuk eller mer hängig och då tränar jag tung styrketräning, så ni kan förstå att jag är tacksam,för att vara hängig jämt är inte kul.

Jag har gjort en grundlig undersökning av mina bihålor. Har ej bihåleinflammation, ingen hörselnedsättning eller hörselskada. Varför jag har det som jag har det vet det ej, man kan bara gissa allergi,överkänslighet,stress ja man vet inte säkert. Jag är inte stressad eller på väg att bli utbränd,även om min psykiska ork har naggats på pga av olika omständigheter runt min familj de senaste åren,ni vet livet och allt vad vi får hantera, men en sak vet jag,symtomen ökar inte vid stress utan symtomen verkar öka när andra i min närhet är sjuka.

Jag är sällan sängliggande blir liksom inte sjuk som ofta,men har istället blivit regelbundet krasslig. Inte så kul det heller.

En annan god vän som heter Carola tipsade mig nyss om Immunstark i från Holistic. Det sägs att de kan hjälpa till med immunförsvaret. Carola och jag har tidigare gått på boxpass ihop men jag var tvungen att sluta då jag alltid blev dålig efter boxpassen, det var precis som kroppen inte klarade att träna så högintensivt. Så Carola var väldigt glad när hon hittade den här artikeln då hon vill att jag kommer tillbaka och boxas mot henne igen, och det vill jag med då jag älskar att boxas.

Fick dessa rader i från henne hämtat i från Holistics hemsida

”Blir du sjuk så fort du börjat träna?
Inom träning pratar man ofta om det öppna fönstret,vilket beskriver hur vi blir mer mottagliga för infektioner efter en kraftig ansträngning. Nu har amerikanska forskare hittat ett sätt att stänga det öppna fönstret med hjälp av betaglukan från jäst.” Här kan du läsa artikeln.

Kanske har vi svaret där,min krasslighet började faktiskt för tre år sedan då jag började styrketräna. Hur som helst så gör jag vad jag kan för att återfå full hälsa.

Kommer berätta mer om träning och hälsa fram igenom då jag vidtagit mer åtgärder med träning, kost och kosttillskott.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »