mina reportage

Italiensk aften under epletredeet

Styling & Text Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg

I senaste numret av vakre hjem, så är ett av mina favoritreportage med. Det är ett reportage i från Robins trädgård. Robin och jag planerade och stylade upp en Italiensk afton, hur kul som helst. Robin och hans sambo bjöd in goda vänner och så bakades det pizza och skålade i glasen. En toppenkväll jag sent kommer att glömma. Löp och köp, ni måste läsa texten, för det här med Italiensk afton, det är så Robin. 
Ps. det finns recept på den goda pizzan i tidningen.
Ni hittar Robin på Instagram @robinberkuizen

Här kan ni se en video som jag spelade in när vi gjorde reportaget. 

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »