mina reportage,  samarbete

Luxury Hotel / Lošinj

(Inlägg i samarbete med Visit Croatia, #croatiafulloflife)
Vi bodde två nätter på Hotel Bellevue i Lošinj,ett fantastiskt snyggt hotell som bjöd på en vistelse ut över det vanliga. Jag har aldrig någonsin ätit en sådan fantastisk frukost, den slår allt.  Här kan ni se en liten film i från frukosten.
Hotellet har 185 rum och 21 sviter. 

Bilden är plåtad i från mitt balkong, det var helt fantastiskt att få vakna upp till denna vy.

Här kan ni se en liten filmsnutt i från poolområdet. Poolen ligger i två etage och binds samman med ett vattenfall, vackert och det är så rogivande att ligga och lyssna på bruset i från vattnet. Det är saltvattnen i både utomhus och inomhuspoolen.

Hotellets design är så snygg, de har verkligen tänkt på allt. 

Hotellet är utformat med ett tänk om att man skall ta vara på det naturliga ljuset så mycket som möjligt. De runda sakerna ni ser längst ner är takfönster till spaavdelningen som ligger i källareplan/suterängplan.

Även här ser man takfönstren.

Här uppe är hotellets örtagård, dit kockarna går för att hämta färska örter.

Hotellet har en stor härlig inomhuspool.

Var bara tvungen att fota fiskarna som finns i spaavdelningen.

Hotellet har ett välutrustad gym och en fantastisk spaavdelning där man tex kan göra olika former av skönhetsbehandlingar, massage, cellulitbehandling. Man har även möjlighet att boka in sig i ett privat spa rum, där man kan kan njuta av tex massage tillsammans med sin respektive eller med vänner. Hotellet är inriktat på hälsa och de erbjuder gästerna flera olika program där man kan få hjälp att förändra sitt inre och yttre välmående. Det erbjuder tex möjligheten att boka in sig på ett
”Body shaping program ” 

Ön Mali Lošinj är som ett paradis, kristallklart vatten och bjuder på 2580 soltimmar om året. Det finns över 1000 olika sorters örter som växer vilt på ön,så att bara vara på ön gör gott för hälsan.

Ön har en lång historia av hälsoresor,och redan för ca 160 år sedan så åkte man hit för att bada i det rena vattnet och bli frisk. I dag är stränderna på Mali Lošinj märkta med blå flagg,en kvalitetsmärkning som stränder får när vattnet är kristallklart och rent.

Intill Bellevue ligger ligger Villa Hortensia som privata sällskap kan hyra och då ingår även personal som tex Housemanager, butler, kock,bartender och städare. Här kan man njuta av villans alla faciliteter som tex fitnessrum, sauna, och utomhus massage och den härliga trädgården som har en generös pool där man har utsikt över havet där gästerna har en privat strand.Villan har 10 eleganta ensuits rum,badrummen är något av det snyggaste jag har sett.

Här är vi på väg till hotell Alhambra som ligger till höger om Bellevue sett från sjösidan. Hotellet har 36 dubbelrum och 15 sviter även det här hotellet har en härligt spaavdelning.

Även här har man tänkt på att ta till vara så mycket av ljuset som möjligt och har skapat känslan av att inne och ute är ett.

 Badrummen är oerhört eleganta. 

 Jag fastnade verkligen för det här rummet, älskar färgerna och stolarnas former.

 Sten i olika former är ett återkommande element i alla tre hotellen, så vackert.

Det här är ett av de offentliga badrummen på hotell Bellevue. Tycker att det är oerhört snyggt, gillar kontrasterna och den svarta stenens eldiga gula ton.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »