sponsrade inlägg,  träning/hälsa

Dress for success

Inläget innehåller adlinks

Jag brukar få mycket frågor om vad jag köper min klänningar, de flesta tjejer jag känner säger att de inte hittar klänningar som passar deras kroppar. Mitt råd är att prova lite olika modeller så men ser vilken modell ens kropp passar bäst i. Alla har vi nått vi vill dölja eller framhäva. Jag trivs bäst i klänningar i den här modellen men har även hittat några andra modeller som funkar riktigt bra,otippat nog! Mitt råd är prova,prova och lär känna vad din kropp passar bäst i,då kommer du känna dig bekväm. Mina absoluta favorit klänningar kommer i från bonprix Vila Nakd Ginatricot


Lycka till i klänningsjakten, den jag har på mig på bilden köpte jag i vintras i från Bonprix.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »