resor

Strandbaden, som att vara utomlands

Älskade vårt rum,det var så fint inrett.

Min drink innehöll bl,a jordgubb, gin och var dekorerad med basilika och en fin blomma,supergod och fräsch.

Vi åt tre rätters och till förrätt åt vi Sotad Tonfisk & Kalvyttrfile och till huvudrätt blev det Grillad Entrecõte. Mannen tog brülée till efterrätt och jag fick en fräsch fruktsallad. Maten var så god och välkomponerad och köttet var perfekt stekt.

Vi är hemma igen efter ett dygn på Strandbaden i Falkenberg. Älskar det stället, det ligger typ bara 50 minuter i från oss och på de ynka milen dit så känns det som om man har förflyttat sig utomlands.

Jag är ingen direkt spamänniska, eller jo det är jag om jag får vara i spat på mina villkor. Trivs liksom inte med att bara ligga i vattnet eller på en värmesäng i hundra år och chilla. Jag vill bli underhållen på något vis och det blev jag verkligen på Strandbaden.

Jag bodde på Strandbaden i våras och blev jätteförtjust i stället och fick reda på att de skulle bygga ut anläggningen med ett utespa och en Retreat club. Jag kan säga att vi blev glatt överraskade av nybygget. Wow, alltså , det var som att var utomlands och alla ni som känner mig vid det här laget vet att jag älskar sommar, sol och att var utomlands.

I går öste regnet ner så då hängde vi i ”The retreat club”. Brasan sprakade och vattnet var varmt, vilket även luften var. Vi hängde i en av sängarna och lyssnade på Jazz, drack drinkar och spelade spel. Fantastiskt mysigt måste jag säga.

I dag hade vi turen på vår sida och fick 2 1/2 timmar i solen i en av de snygga solsängarna och jag kan säga att det känns verkligen som om vi har gjort en snabbvisit till medelhavet.

Trevlig kväll/Anna

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »