Jul

Gör din egen dörrkrans

Bilder i från ett 8 år gammalt reportage som Carina & jag gjort.

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Jag har gjort min egen dörrkrans sedan jag var 18 år då en gammal dam i från min trakt lärde mig hur man skulle göra. Då var det eneriskrans utan stomme,sedan dess har jag utvecklat mina ”skills” och lärde mig för över 10 år sedan hur man gör sin egen kransstomme av tidningspapper och plastfolie. 
Tidningspapper och platsfolie har jag nästan alltid hemma, till skillnad på halmstommar som jag alltid glömmer av att köpa.
Till nästa vecka så skall jag göra årets kransar och det ser jag verkligen fram emot, hur de skall se ut i år har jag ännu inte bestämt.
Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »