mina reportage,  samarbete

Julbord på Villa Anna

( Samarbete)

Vilket fantastiskt julbord jag fick beskåda, fota och äta igår kväll. Så gott och vällagat och det smakade hemlagat när det är som bäst.  Allt höll högsta kvalité och jag åt massor till min man och dotters förvåning för jag brukar inte kunna äta så mycket, men jag tror det berodde på att vi satt och åt länge.

 Julbordet hade olika stationer, sill och lax på ett ställe, korv och skinkor i rummet intill och de hade sylta gjord på bl,a grisfötter. Det var jag ju bara tvungen att smaka på, mest för att grisfötter funnits på de Svenska julborden sedan lurminnes tider.

Det fanns janssons och köttbullar som nog var de godaste jag någonsin ätit, måste säga att det vattnas i munnen att bara tänka på dem, mums. Svampomelett, korvar och mycket mer.

Dessertbordet var överfullt av godsaker, hemlagad knäck som jag åt flera stycken av. Jag smakade på det andra julgodiset som också var väldigt gott,speciellt god var en kola som hade smak av citron allt var hemgjort så klart. Saffrans crème brulée var otroligt god, även ostkakan och en sorbét som var gjord på Ingrid Marie äpplen. Ja ni hör!

 Jag åt så mycket gott och just då tänker man att man inte blir hungrig igen, men i skrivande stund så börjar det allt kurra i magen, jag har vaknat tidigt i dag, och sovit lite så där, det beror med all säkerhet på allt socker jag satte i mig igår då jag mycket sällan äter något sött, men det var det värt för smakerna höll toppklass här på Villa Anna.

Jag höll nästan på att glömma det som verkligen var en smaksensation, det var luftfisken som man beställde som a´la carte. Alltså den lutfisken och de tillbehören, det var så smaklökarna gjord kullerbyttor, sjukt gott.

Ha det så gott/Anna

One Comment

  • lin liyi

    We love coming to her website for a touch of clip in hair extensions inspiration and to plan our own dream hair extensions uk look. Hold your hair extensions on the wand for just a couple of seconds and release. You should have a fantastic tight spiral curl. Finally, curl your top layer of hair extensions uk in just the same way, always curling away from your face. Get started by brushing through your hair extensions uk so it is nice and smooth. Then grab your curling wand and curl some hair extensions uk sections of hair extensions to add some texture and volume to your mane hair extensions. Take your hair grips and randomly grip your top section of hair into your mane so all of your remy human hair extensions is flowing down your back in one gorgeous messy tumble. Start by applying your pigmented highlighter to your hair extensions uk before adding your glitter pigment over the top. If you want to leave it there you can, but we reckon the more sparkle the brazilian hair extensions.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »