Jul,  matrum

Spegelvägg

Spegel spegel på väggen där 

Jag får mycket kommentarer om min spegelvägg. Jag älskar spegelväggen, den är operfekt, speglarna hänger inte helt rätt i förhållande till varandra,men de hänger tillräckligt rätt för att bilda en fin helhet. Speglarna är loppisfyndade speglar i från lite olika tidsepoker och stilar, vilket passar mig då jag gillar dess mångfald och olika attribut. Speglarna har hängt där i flera år och fyller verkligen sin funktion. Väggen känns väldigt tom och död utan dem och jag kan inte komma på någon bättre lösning än att ha speglar där. Speglarna tillför oerhört mycket då de reflekterar ljuset och skapar liv.
Vid ett tillfälle så hade jag en journalist från en dagstidning här och hon var helt exalterad och förvånad över att vi hade så många speglar. Ja vi har många, ska räkna dem nu….tror att vi har sexton speglar i huset om jag räknat rätt och jag skulle kunna tänka mig ett par till,ler;) Det finns inte många tavlor hos oss då jag ha lite svårt för tavlor, tycker att speglar är bättre, de reflekterar ljuset och skapar ett djup.
Hur känner ni inför speglar? Jag känner personligen att jag inte gillar speglar i sovrummet. Hur ser ni på det?
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »