nyår

Tack 


Vad jag ser fram emot 2018. Jag älskar att känna att jag står inför ett oskrivet blad. Jag tror att 2018 är året där jag tex kommer att besöka Kroatien minst två gånger,kanske tom tre gånger. En av gångerna så kommer vi bila runt i tre veckor i Kroatien och Montenegro. Det ser jag fram emot. Jag hoppas även på resor till Grekland och Dubai och skulle även vilja besöka något land jag aldrig besökt tidigare. Jag sätter ribban högt och jobbar hårt för att nå mina mål,inget serveras på silverfat och jag ser framemot att arbeta för att nå mina mål.

Tack fina följare för i år. Tack mina älskade kollegor och vänner Carina Olander & Jonas Lundberg vi är grymmeteam, ni är fantastiska fotografer och vänner som betyder så mycket för mig. Tack alla samarbetspartners & tidningar jag arbetat med under året som varit. Och ett stort tack till alla er som öppnat sitt hem för reportage. Ni har berikat mitt liv och jag är så tacksam för att jag har fått berätta er historia. 
Kram Anna

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »