mina reportage

Casa Cook på Kos

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
Vad jag älskar detta reportage. Jonas & jag tillbringade en vecka på Casa Cook på Kos, vi var uppe tidigt i ottan för att få perfekt ljus i bilderna och vaktade på solnedgången så vi kunde fånga den. 
Vi lade ner mycket tid på att prata igenom vilka bilder vi skulle ta och hur vi skulle göra,ett teamwork på högsta nivå. Bilderna är oerhört fina, Jonas är en oerhört skicklig fotograf.
Är du också sugen på att tillbringa en vecka här, surfa in på Casa Cooks hemsida eller på Ving
Detta var andra hotellreportaget Jonas och jag har gjort ihop och jag hoppas så att det skall bli fler, för vi har så roligt ihop när vi är väg på jobb och vi är ett väl sammansvetsat team och skapar magi ihop.
Vem vet vad som väntar här näst….
Reportaget publicerades Tidningen Vakre hjem, och vi fick 12 sidor, vilket vi är oerhört glada för, men vi hade nog bilder för att fylla en hel tidning så ni förstår kanske varför vi äskar detta hotell och våra bilder. De känns lite som en del av en själv. Sen så var det så fantastisk personal på hotellet, de blev våra vänner.
Tack även till Marianne Nordby på Vakre hjem & Anna Hagenberg på Ving.
Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »