Dubai,  resor

Musik har ingen ålder…

Fotocred Paulina Strömkvist

Musik har väl ingen ålder eller?
Det verkar som att det finns åldersgräns på viss musik.  Det är helt okej att gammal som ung lyssnar på hårdrock,rock,Schlager,Dansband av alla dess slag, men House/techno det är bara för folk i 20-års ålder, eller?
Inte om man frågar mig och flera av mina närmsta vänner i 30-50 års åldern, de älskar allt från Axwell till Armin van Buuren.
Tyvärr så är stora delar av Clubvärlden i Sverige genomsyrade att musik har en åldersgräns och det gör mig galen. Jag älskar riktigt tung musik med mycket bas och drop, jag vill inte höra schlager och sönderremixade Justin Bieberlåter, it`s not my cup of tea.
Vill jag gå på en riktigt bra club i Sverige så är det klubbar som har 20 årsgräns som gäller, kommer man på kvällar med 25 års gräns så spelas det garanterat det jag nämnde tidigare, skulle man då vilja höra något som Vin Vinci med drop och rejält tryck så kan man glömma det. Frågar man Dj`s så säger de att de inte alls anpassar musiken efter ålder, men det tror jag inte ett dugg på. 
Utomlands har inte musiken någon ålder och det är helt FANTASTISKT att gå på club i tex Grekland, Turkiet och Dubai. Här möts folk i alla åldrar och åldern har ingen betydelse.  Dubai imponerade stort på mig. Sjukt snygga klubbar, med mycket vakter, ordning och reda och man respektera kvinnorna där.
Musiken var helt otrolig och det var grymma scenshower med laser och dansare och ja, alla åldrar var där, jag kände mig så hemma där, och i Maj åker jag tillbaka och ser så fram emot att gå på Club I Dubai igen för där har musiken ingen åldersgräns.
Jag kan berätta för er, jag har haft fantastiska moments på festivaler i Sverige, tex, på Summerburst, där har jag sett klassiska pensionärer i lite halvbeiga kläder som har stått och vevat med armarna i takt till musiken och det ger mig gåshud, sån vill jag också vara när jag är 65 år och på summerburst är åldersgränsen 18 år…
För mig har musiken ingen ålder. Jag älskar musik och jag älskar att dansa och bli ett med musiken, det är helt fantastiskt. Att dansa är en energikick av dess like som ger mig så mycket livsglädje.
Ps. Jag nämnde tidigare i veckan att jag skall sälja av lite klänningar och om ni är intresserade av någon av dessa klännings kran ni mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com
Den gröna klänning är likadana som den svarta jag har på mig på bilden.

Klänningarna är i str Large /40.
Trevlig kväll/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »