samarbete

The Winery Hotel

Inlägg i Samarbete med The Winery Hotel

Nu har vi checkat in på vårt fina rum här på The Winery Hotel. Wow, alltså för en som mig som har inredning som sin profession och levebröd så blir man lite lätt exalterad kan jag säga. Här är oerhört fint. Mitt uppdrag det närmst dygnet kommer var att ta med er på en resa till The Winery Hotel, genom mina bilder kommer ni känna att ni är här.

Lobbyn där receptionen och baren ligger är helt otroligt snygg. Man skulle kunna tro att The Winery Hotel ligger i en renoverad gammal industri fastighet, men så är det inte. The Winery Hotel är nybyggt. Måste säga att arkitekterna bakom detta hotell verkligen har lyckats.

Bakom flaskorna skymtar Vineriet fram,vi har bokat en guidad visning där innan maten och det ser jag verkligen fram emot. 

Det här kan man läsa på The Winery Hotels hemsida om Vineriet

Att tillverka vin är ett hantverk. I hotellets eget vineri ges våra besökare en unik möjlighet att följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin. Vi vill ge våra gäster möjlighet att 
lära sig om konsten att göra vin, provsmaka och på andra sätt uppleva vinets värld. Med hjälp av några av Italiens mest kända druvor plockade i Toscana kommer The Winery Hotellet framställa 8000 flaskor vin årligen. Detta sker under ledning av familjen Ruhne med vingården Terreno  i Toscana. Till vår hjälp har vi även anlitat oenologen Luca Retondini,som också är vinmakare på en av de berömda vingårdarna,Le Macchiole i Toscana.”

Näst gång vi ses skall jag visa er bilder i från rundvandringen i vineriet, restaurangen och middagen som jag ser fram emot att äta i kväll.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »