samarbete

Kärt barn har många namn -Shapewear,mormorstrosor,dra in magen trosor…

 Inlägg i samarbete med Change Lingerie

Många av oss rodnade nog igenkännande av scenen med Bridget Jones och hennes ”mormorstrosor”
 i filmen Bridget Jones dagbok.

För er som inte minns eller har sett filmen kan jag berätta att Bridget hade på sig ett par höga heltäckande helt osexiga underbyxor alá mormor 1900 -talet början. 
Hon kände sig mullig och ville rätta till figuren,men ville inte bli ertappad med det.
Jag gissar på att rätt många fler än jag har ”kärlekshandtag” och önskar
 en siluett där kurvorna sitter på rätt plats.
Och jag tror att ni precis som jag har stått framför spegeln och bytt känning efter klänning i hopp om att något ska sitta snyggt och visa upp kroppen på det mest fördelaktiga sättet och har gett upp när inget passar, kurvorna liksom inte sitter på rätt plats.
I dag finns det ett stort urval av ”dra in magen trosor ” eller ”shapewear” som det egentligen heter. Visst man kan fortfarande välja shapewear alà mormor 1900 -talets början, men det finns mycket mer än så att välja på.
Jag föredrar en shapetrosa som både håller in och är snygg. Jag har ett antal olika modeller och fördrar de som är mer eller mindre helt i spets. Det som är bra med dem är att de är snygga och de är i princip sömlösa vilket innebär att kanten på trosorna inte syns om man har på sig en tight klänning, det gillar jag!

För ett par dar sedan var inne på Change på Kungsmässan i Kungsbacka för att prova ut en bikini då jag är så trött på den dåliga kvalitén på biknis som säljs i de stora kedjorna.

Jag fick hjälp av Lovisa som arbetar i butiken på Kungsmässan och hon hjälpte mig att hitta rätt storlek. Jag trodde att jag hade 80 B men behövde ha 75 -DD, så jag är oerhört tacksam att jag fick hjälp att hitta rätt storlek. Det var oerhört lyxigt att bara stå kvar i provrummet medan Lovisa hämtade det ena efter det andra som jag kunde prova.

Change har ett jättebra erbjudande just nu. 

Blir man medlem i Change kundklubb och köper mer än 3 produkter så får man 40 % rabatt på ett köp. Jag tycker att det var ett toppenerbjudande så jag passade på att köpa både en bikini,en bh som man kan ha på sig till axelbandslösa klänningar och 2 st shapetrosor.


Produktbild på shape trosan från Change Lingerie.

Shapeweartrosorna är väldigt bekväma. Man kan ha trosorna som modellen på bilden eller dra upp dem något så att lite mer hud blir synliga bak.

Det är bara att välja, trosorna sitter på plats, flyttar sig inte och kryper inte in där de inte skall krypa in. Shapetrosorna är supersköna och de känns precis som vanliga trosor, man kan andas i dem och man känner sig fin.

Jag har inlett ett samarbete med Change Lingerie

och kommer regelbundet visa er produkter och ge smarta tips om vad man skall tänka på så att man har rätt underkläder för sin kropp.

(Givetvis är det valfritt om man har shapewear eller ej. Jag trivs bäst med det men jag vet att många inte vill ha på sig shapewear av olika anledningar.)

Ha det så gott/Anna

No Comments

  • ANNA TRUELSEN

    Hej Sonja . Klicka på bilden så ser du att det är skillnad. För mig är skillnaden enorm,då fettfluffet trycks till över höfterna och siluetten blir mer ” välsvarvad”. Jag har sedan tonåren lagt på mig just runt höfterna och fått en valk där. Shape wear trosorna håller in min lösa fettfluff hud och formar till.

  • Sonja

    Hjälp mej, men jag kan inte se nan större skillnad alls mellan de 2 bilderna. Kanske en aning eller en mm eller sa är det vinkeln helt enkelt…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »